Kontakt os på 20 98 33 11 eller send forespørgsel her

 

Oplev havet, maden og stemningen på M/S ZAR

Markér en vigtig begivenhed i dit liv med en uhøjtidelig reception på sejlskibet Zar – og få et minde for livet.

Inviter venner og familie ombord på M/S ZAR til en uforglemmelig dag på havet på Danmarks største, privatejede tremastede skonnert. Oplev den intime og hyggelige stemning, når vi byder velkommen på det solbeskinnede dæk med kølige bobler og skønne snacks, iklædt en let sommerbrise med view til Kronborg.

 

 

“Uanset om vi er langs kaj eller sejler ud med gæsterne, sætter vi alle sejl til for at gøre jeres dag helt uforglemmelig”

Dining
Vi sørger for overdådig catering til jeres gæster. Få en smagsoplevelse ombord på Zar med sommermenuer og buffet af høj kvalitet, tilberedt af sæsonens friske råvarer, leveret af vores gourmet catering partnere, Cortsen Dining og Mundwerk. Vores tjenere sørger for servering undervejs, imens gæsterne kan bevæge sig rundt på dækket og nyde det gode selskab. Vi hjælper jer gerne med menuforslag og live musik til at skabe stemningen. Læs mere her.

Reception og sejltur
Hold reception ved kajen først og slut af med en skøn sejltur langs nogle af Danmarks smukkeste kyster. Her kan I læne jer tilbage og nyde de dejlige indtryk fra dagen. Et eventyrligt punktum for en begivenhedsrig dag.

Den danske riviera

M/S Zar har hjemhavn i Helsingør Havn. Nordkysten bliver i folkemunde kaldt den danske riviera. Den skovklædte nordkyst mellem Helsingør og Hornbæk ligner de Caribiske småøer, og Øresundskysten byder på de små fiskersamfund, Snekkersten og Humlebæk, med fine oaser af hvide sandstrande spredt langs vandet.

Når vi sejler ud fra Helsingør sætter vi sejl, så snart vi har passeret Kronborg. Kaptajnen Morten Elmbo tager bestik af vinden og sætter kursen. Den kan gå nordpå langs Sjællands smukke kyst. En syd-sydvestlig kurs vil bringe os forbi de små fiskersamfund – hvis vinden er perfekt, sejler vi tæt om den svenske ø Hven, hvor vi kan sejle helt tæt på og dufte markerne og nyde udsigten til en barsk kystlinje. Læs mere om Kaptajn og besætning her.

Fra Helsingør til Amalienborg

En af vores mest efterspurgte ture går ud fra Helsingør havn med ankomst i København, hvor vi oplever Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg Slot og Den lille Havfrue på turen. Vi kan også sejle ud fra Københavns havn eller fra havnene, Tuborg havn, Skovshoved, Rungsted, Dragør m.v. hvis skibet kan komme langs kaj.

For booking af en rundvisning på skibet eller mere information, kontakt Morten El,mi på Havreholm Slot på tel. 49 75 86 00 eller send en mail her.

 

Fest

Hold fest under åben himmel

Dining

Eksklusiv smagsoplevelse på havet

FAQ

Book Zar til kajs

Uanset om festen skal foregå langs kajen i Helsingør Havn eller på havet, kan vi sammensætte dagen som I ønsker det. Vi kan sejle med 46 gæster ombord. Hvis I vælger at være i havnen, er der plads til 100 gæster på dæk.

Book dit arrangement her

Kontakt Morten Elmbo på 20 98 33 11 eller send en mail

Kontakt:
HFH-GRUPPEN
Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
CVR 29 51 35 70


Skibet Zar er en del af Havreholm Slot og HFH gruppen.

Booking:
For booking eller yderligere information, kontakt Morten Elmbo, alle hverdage mellem 09.00-17.00.