Kontakt os på 20 98 33 11 eller send forespørgsel her

 

Fest under åben himmel

Byd dine gæster velkommen til fest på M/S ZAR – med Øresund som dit eventyrlige selskabslokale.

Inviter venner og familie til en uforglemmelig dag på havet på Danmarks største, privatejede tremastede skonnert, beliggende i Helsingør Havn, med Kronborg som kulisse.

Start festen med kølige bobler, snacks og levende musik på det solbeskinnede dæk, og oplev den hyggelige stemning ombord på det historiske sejlskib.

 

“Uanset om vi er langs kaj eller sejler ud med gæsterne, sætter vi alle sejl til for at gøre jeres dag helt uforglemmelig”

Øresund som selskabslokale
At sejle ud med Zar er en enestående oplevelse. Selskabssange til søs og ved solnedgang, middag i salonen og kaffe på dækket med harmonika eller fællessang; der er mange muligheder. Vi har god erfaring med at sammensætte jeres festdag, lige fra fødselsdag, barnedåb og konfirmation, til reception og bryllup.

I kan desuden være med til at sætte sejl og opleve, hvordan de storslåede sejl får skibet til at glide ubesværet igennem bølgen. Eller I kan læne jer tilbage og nyde turen, festen og den gode mad med udsigten af vores besætning, som udfører det gamle håndværk i masterne.

Fest & Dining
Vi sørger for delikat catering, lige fra kølige bobler og snacks til skønne sommerbuffet’er. Menuer af høj kvalitet af sæsonens friske råvarer, leveret af vores catering partnere, Cortsen Dining og Mundwerk, kendt for sine smagfulde menuer.Vi sørger for mad og servering undervejs, imens jeres gæster kan nyde omgivelserne og bevæge sig rundt på den bevaringsværdige skonnert. Vi kommer med både menuforslag og ideer til musik til at skabe feststemningen.

Læs mere her.

Den danske riviera

M/S Zar har hjemhavn i Helsingør Havn. Nordkysten bliver i folkemunde kaldt den danske riviera. Den skovklædte nordkyst mellem Helsingør og Hornbæk ligner de Caribiske småøer, og Øresundskysten byder på de små fiskersamfund, Snekkersten og Humlebæk, med fine oaser af hvide sandstrande spredt langs vandet.

Når vi sejler ud fra Helsingør sætter vi sejl, så snart vi har passeret Kronborg. Kaptajnen Morten Elmbo tager bestik af vinden og sætter kursen. Den kan gå nordpå langs Sjællands smukke kyst. En syd-sydvestlig kurs vil bringe os forbi de små fiskersamfund – hvis vinden er perfekt, sejler vi tæt om den svenske ø Hven, hvor vi kan sejle helt tæt på og dufte markerne og nyde udsigten til en barsk kystlinje. Læs mere om Kaptajn og besætning her.

Fra Helsingør til Amalienborg
En af vores mest efterspurgte ture går ud fra Helsingør havn med ankomst i København, hvor vi oplever Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg Slot og Den lille Havfrue på turen. Vi kan også sejle ud fra Københavns havn eller fra havnene, Tuborg havn, Skovshoved, Rungsted, Dragør m.v. hvis skibet kan komme langs kaj.

For booking af en rundvisning på skibet eller mere information, kontakt Morten Elmbo på Havreholm Slot på tel. 20 98 33 11 eller send en mail her.

 

Kaptajn & crew

Erfaren og serviceminded besætning

Kaptajn & Crew

Erfaren og serviceminded besætning

Dining

Eksklusiv smagsoplevelse på havet

Bryllup

Dit livs fest

Book Zar til kajs

Lad festen begynde med en reception på dæk for det store selskab, hvor vi bliver langs kaj et par timer, inden vi stævner ud med venner og familie, som en surprise sejlads for jeres nærmeste. Uanset om vi er langs kaj eller sejler ud på havet, er en fest på Øresund et minde for livet og vores dygtige besætning med kaptajn Morten Elmbo ved roret er klar til at tage godt imod jer.

Vi kan sejle ud med op til 46 gæster på dæk og kan have 40 spisende gæster i skibets store salon. Eller vi kan tilbyde selskaber op til 100 gæster på dæk til reception og fest, hvor skibet bliver langs kaj i Helsingør Havn, med Kronborg som den perfekte kulisse.

Book dit arrangement her

Kontakt Morten Elmbo på 20 98 33 11 eller send en mail

Kontakt:
HFH-GRUPPEN
Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
CVR 29 51 35 70


Skibet Zar er en del af Havreholm Slot og HFH gruppen.

Booking:
For booking eller yderligere information, kontakt Morten Elmbo, alle hverdage mellem 09.00-17.00.