Kontakt os på 20 98 33 11 eller send forespørgsel her

 

Hold dit livs fest på havet

Lad os sætte scenen til jeres bryllupsfest. Inviter gæsterne med på havet, og lad eventyret begynde.

Byd velkommen på M/S ZAR med champagne og bryllupskage, og nyd den romantiske stemning på det solbeskinnede dæk, med Kronborg som kulisse. Selve vielsen kan også foregå på Zar. Kast anker et sted langs kysten og nyd nuet i en rolig og uforstyrret bugt, eller bliv langs kaj i den historiske havn i Helsingør.

En bryllupsfest uden sammenligning på et sejlskib i særklasse.

 

“Uanset om vi er langs kaj eller sejler ud med gæsterne, sætter vi alle sejl til for at gøre jeres dag helt uforglemmelig”

Bryllupsmenu
Vi sørger for en overdådig bryllups- eller receptionsmenu ombord på Zar, alt sammen menuer af høj kvalitet af sæsonens friske råvarer, leveret af vores catering partnere Cortsen Dining og Mundwerk. I kan være 40 spisende gæster i salonen, eller op til 100 gæster på dæk til bryllupsreception og buffet servering. Se mere om Dining menuer her.

En uforglemmelig dag
Fortæl os hvad I drømmer om. Hvis I har lyst, kan festen begynde med en bryllupsreception på dæk for det store selskab, hvor vi bliver langs kaj et par timer, hvorefter vi stævner ud af havnen på en smuk og intim sejltur med udvalgte gæster, som et mindefuldt punktum for dagen.

Uanset om vi er langs kaj eller sejler ud med gæsterne, sætter vi alle sejl til for at gøre jeres dag helt uforglemmelig – og det i mere end én forstand. Den professionelle besætning med kaptajn Morten Elmbo ved roret er klar til at tage godt imod jer.

Den danske Riviera

M/S Zar har hjemhavn i Helsingør Havn. Nordkysten bliver i folkemunde kaldt den danske riviera. Den skovklædte nordkyst mellem Helsingør og Hornbæk ligner de Caribiske småøer, og Øresundskysten byder på de små fiskersamfund, Snekkersten og Humlebæk, med fine oaser af hvide sandstrande spredt langs vandet.

Når vi sejler ud fra Helsingør sætter vi sejl, så snart vi har passeret Kronborg. Kaptajnen Morten Elmbo tager bestik af vinden og sætter kursen. Den kan gå nordpå langs Sjællands smukke kyst. En syd-sydvestlig kurs vil bringe os forbi de små fiskersamfund – hvis vinden er perfekt, sejler vi tæt om den svenske ø Hven, hvor vi kan sejle helt tæt på og dufte markerne og nyde udsigten til en barsk kystlinje. Læs mere om Kaptajn og besætning her ( link)

Fra Helsingør til Amalienborg
En af vores mest efterspurgte ture går ud fra Helsingør havn med ankomst i København, hvor vi oplever Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg Slot og Den lille Havfrue på turen. Vi kan også sejle ud fra Københavns havn eller fra havnene, Tuborg havn, Skovshoved, Rungsted, Dragør m.v. hvis skibet kan komme langs kaj.

For booking af en rundvisning på skibet eller mere information, kontakt Morten Elmbo på Havreholm Slot på tel. 20 98 33 11 eller send en mail her.

 

Dining

En gastronomisk oplevelse for alle sanser

Fest

En uforglemmelig fest under åben himmel

Kaptajn & crew

Erfaren og serviceminded besætning

Book Zar til kajs

Uanset om jeres fest skal foregå langs kajen i Helsingør Havn med Kronborg som kulisse, eller på havet, kan vi sammensætte dagen som I ønsker det. Vi kan sejle med 46 gæster ombord. Hvis I vælger at blive i havn, kan I være op til 100 personer på dæk. Vi henter jer naturligvis også gerne i en havn efter jeres ønske. Læs mere her om ideer til sejlture og afhentning.

Book dit arrangement her

Kontakt Morten Elmbo på 20 98 33 11 eller send en mail

Kontakt:
HFH-GRUPPEN
Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
CVR 29 51 35 70


Skibet Zar er en del af Havreholm Slot og HFH gruppen.

Booking:
For booking eller yderligere information, kontakt Morten Elmbo, alle hverdage mellem 09.00-17.00.