Kontakt os på 20 98 33 11 eller send forespørgsel her

 

Om M/S ZAR

Topsejlskonnerten M/S ZAR er Danmarks største, privatejede tremastede skonnert.

Skibet ejes af Henrik Frederiksen og er en del af HFH Gruppen. Skibet er til daglig tilknyttet Havreholm Slot i Nordsjælland og beliggende i Helsingør Havn, hvor det kan bookes til eksklusive møder, kundearrangementer og firmaevents på havet, samt til private selskaber.

 

“Uanset om vi er langs kaj eller sejler ud med gæsterne, sætter vi alle sejl til for at gøre jeres dag helt uforglemmelig”

Havreholm Slot & skibet
Havreholm Slot blev købt af Henrik Frederiksen i 2018 og er for nuværende under ombygning. Det vil, når slottet står færdigt i løbet af 2019, fremtræde som et intimt og eksklusivt luksushotel i historiske rammer, hvor skibet Zar vil fungere under Havreholm, som det eksterne møde- eller festlokale på havet. Vores gæster vi have mulighed for at sejle ud med Zar, og kombinere med møde eller fest på Havreholm.

Højeste klassificering
Skibet var fra 1996-2010 ejet af Carlsberg under navnet Madonna. Den nuværende ejer Henrik Frederiksen købte skibet i 2010 har ladet skibet gennemgå en total renovering, så skibet i dag har den højeste klassificering.

M/S ZAR er bygget på det traditionsrige skibsværft Ring Andersen i Svendborg i 1942. Skibet er sikkerhedsgodkendt til sejlads med 46 passagerer, og synes årligt af Søfartsstyrelsen, så det altid opfylder de sikkerhedsmæssige krav for sejlads.

Skibet er klassificeret i klassifikationsselskaber DNV-GL i klasse A1, som er den allerhøjste sikkerheds- og konstruktionsklasse man kan opnå. Topsejlskonnerten er det eneste træskib i verden, der holder sin klassifikation i A1 – hvilket er et kvalitetsstempel, som vi gør en dyd ud af at bevare.

En oplevelse i særklasse
Vi sætter kvalitet, mennesker og naturen i højsædet med plads til kreativ udfoldelse og hyggelige stunder – og med M/S ZAR tilbyder vi en oplevelse helt i særklasse på havet.

Både på M/S Zar og på Havreholm Slot har vi en ambition om at levere et gastronomisk højt niveau og bestræber os på at yde vores gæster en sublim service og kvalitet på alle områder, så oplevelsen bliver fuldendt.

I de bedste hænder
Vores gæster er i sikre hænder på vores sejladser, både sikkerhedsmæssigt med den erfarne besætning ombord, og i forhold til selve sejlturen, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Der er plads til 46 gæster på skibet, og op til 100 gæster hvis man vil ligge til kajs og holde fest eller reception. Skibet kan desuden chartres til private luksus minitogter med plads til 9 overnattende gæster.

Booking
M/S Zar kan bookes i perioden fra 1. juni til 30. september. Læs mere om booking her.

Kaptajn & crew

Erfaren og serviceminded besætning

Kaptajn & Crew

Erfaren og serviceminded besætning

Business

Eksklusive møder på havet

Pleasure

Lad eventyret begynde…

Vidste du?

M/S ZAR er er det eneste træskib i verden, der holder sin klassifikation i A1 – den fineste klassificering man kan opnå.

Book dit arrangement her

Kontakt Morten Elmbo på 20 98 33 11 eller send en mail

Kontakt:
HFH-GRUPPEN
Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
CVR 29 51 35 70


Skibet Zar er en del af Havreholm Slot og HFH gruppen.

Booking:
For booking eller yderligere information, kontakt Morten Elmbo, alle hverdage mellem 09.00-17.00.