Kontakt os på 20 98 33 11 eller send forespørgsel her

 

Sejlture

Vi opererer i hele Øresund, og faktisk i hele Danmark. Vi sejler jer også gerne fra en havn til en anden. Det kan være en helt speciel oplevelse at flytte skibet i fællesskab og ankomme med klarhed til en ny by.

Den Danske Riviera
M/S Zar har hjemhavn i Helsingør Havn. Nordkysten bliver i folkemunde kaldt den danske riviera. Den skovklædte nordkyst mellem Helsingør og Hornbæk ligner de Caribiske småøer, og Øresundskysten byder på de små fiskersamfund, Snekkersten og Humlebæk, med fine oaser af hvide sandstrande spredt langs vandet.

Når vi sejler ud fra Helsingør sætter vi sejl, så snart vi har passeret Kronborg. Kaptajnen Morten Elmbo tager bestik af vinden og sætter kursen. Den kan gå nordpå langs Sjællands smukke kyst. En syd-sydvestlig kurs vil bringe os forbi de små fiskersamfund – hvis vinden er perfekt, sejler vi tæt om den svenske ø Hven, hvor vi kan sejle helt tæt på og dufte markerne og nyde udsigten til en barsk kystlinje. Læs mere om Kaptajn og besætning her.

Fra Helsingør til Amalienborg

En af vores mest efterspurgte ture går ud fra Helsingør havn med ankomst i København, hvor vi oplever Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg Slot og Den lille Havfrue på turen. Vi kan også sejle ud fra Københavns havn eller fra havnene, Tuborg havn, Skovshoved, Rungsted, Dragør m.v. hvis skibet kan komme langs kaj.

For booking af en rundvisning på skibet eller mere information, kontakt Morten Elmbo på Havreholm Slot på tel. 20 98 33 11 eller send en mail her.

 

“Uanset om vi er langs kaj eller sejler ud med gæsterne, sætter vi alle sejl til for at gøre jeres dag helt uforglemmelig”

Vind & vejr
Vejret kan jo nogle dage vise sig fra sin mindre pæne side. Det er vi helt vant til. Vi har både regnsejl og solsejl som kan overdække en stor del af skibet, så I stadig kan være i det fri, mens I er ombord. I skibets salon er der god plads hvis I ønsker at være mere i læ. Vi kan derfor stort set altid gennemføre et festligt arrangement uden de store gener. Alternativt kan vi vælge at blive i havnen langs kaj med Kronborg som kulisse.

Læs mere om Kaptajnen og besætning her

Læs mere om Business her

Læs mere om Pleasure her

Kaptajn & crew

Erfaren og serviceminded besætning

Kaptajn & Crew

Erfaren og serviceminded besætning

Business

Eksklusive møder på havet

Pleasure

Lad eventyret begynde…

Book Zar til kajs

Uanset om jeres fest skal foregå langs kajen i Helsingør Havn med Kronborg som kulisse, eller på havet, kan vi sammensætte dagen som I ønsker det. Vi kan sejle med 46 gæster ombord. Hvis I vælger at blive i havn, kan I være op til 100 personer på dæk. Vi henter jer naturligvis også gerne i en havn efter jeres ønske. Læs mere her om ideer til sejlture og afhentning.

Book dit arrangement her

Kontakt Morten Elmbo på 20 98 33 11 eller send en mail

Kontakt:
HFH-GRUPPEN
Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
CVR 29 51 35 70


Skibet Zar er en del af Havreholm Slot og HFH gruppen.

Booking:
For booking eller yderligere information, kontakt Morten Elmbo, alle hverdage mellem 09.00-17.00.