Kontakt os på 20 98 33 11 eller send forespørgsel her

 

Gastronomi i særklasse

Vores catering partner, Cortsen Dining, er kendt for at levere unikke og nærværende gourmetoplevelser på højt niveau. Den gastronomiske filosofi er intuitiv, simpel og legesyg med inspiration fra udsøgte råvarer og fokus på smag og æstetiske serveringer.

Vælg enten gourmet buffet, signature- eller prestige menu.

Cortsen Signature Buffet

Bliv forkælet med en luksuriøs buffet i særklasse. Cortsens Signature Buffet er fyldt med eksklusive kreationer i både det salte og søde køkken. Menuen varierer alt efter sæsonens råvarer, og kan bl.a. byde på en variation med sprøde snacks med danske fjordrejer, ceviche af skøn helleflynder, røget vildt fra egen skov i Nordjylland, tatar af fritgående okse med aromatiske urter, og skønne desserter med chokolade fra Valrhona.

Pris: 600,- pr. person

Cortsen Signature Menu

Med Cortsen Signature Menu garanterer vi en gastronomisk oplevelse, hvor der spilles på alle tangenter. Menuen består som minimum af 8 serveringer med fokus på stor smag og æstetik.

Menuforslag: hånddykkede norske kammuslinger, caviar af bedste kvalitet, smørstegte danske hummere og grillet bryst fra glade danske svin. Menuen ændres i forhold til sæson og særlige ønsker.

Pris: 1.000,- pr. person

Cortsen Prestige Menu

Når kun det bedste er godt nok. I denne menu præsenteres som minimum 10 unikke serveringer med nogle af de absolut bedste råvarer, som danner grundlaget for en gastronomisk oplevelse.

Menuforslag: Rød tun med caviar, Vesterhavs pighvar badet i smør, verdensklasse Waguy fra Japan, desserter med håndblæste sukkerkugler, og et hav af andre herligheder.

Pris 1.800,- pr. person

 

“Uanset om vi er langs kaj eller sejler ud med gæsterne, sætter vi alle sejl til for at gøre jeres dag helt uforglemmelig”

For booking af en rundvisning på skibet eller mere information, kontakt Morten Elmbo på Havreholm Slot på tel. 20 98 33 11 eller send en mail her.

 

Bistro

Til alle stunder på havet

Business

Eksklusive møder på havet

Pleasure

Lad eventyret begynde…

Bryllup

Dit livs fest

Book dit arrangement her

Kontakt Morten Elmbo på 20 98 33 11 eller send en mail

Kontakt:
HFH-GRUPPEN
Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
CVR 29 51 35 70


Skibet Zar er en del af Havreholm Slot og HFH gruppen.

Booking:
For booking eller yderligere information, kontakt Morten Elmbo, alle hverdage mellem 09.00-17.00.