Kontakt os på 20 98 33 11 eller send forespørgsel her

 

Reception i historiske rammer

Byd dine gæster velkommen til en festlig dag på Danmarks største, privatejede tremastede skonnert, beliggende i Helsingør Havn, med view til Kronborg.

Inviter dine kollegaer og samarbejdspartnere, venner og familie til en uforglemmelig dag under åben himmel på det solbeskinnede dæk. Oplev den intime og hyggelige stemning ombord på Zar, når vi byder velkommen i Dok 2 i Helsingør Havn. En næsten majestætisk fornemmelse at træde om bord på det historiske skib.

Eksklusiv Dining
Glæd jer til overdådig dining, lige fra kølige bobler og snacks til sommerbuffet eller gourmet. Menuer af høj kvalitet af sæsonens friske råvarer, leveret af vores faste catering partnere, Cortsen Dining og Mundwerk. Vores tjenere sørger for servering undervejs, imens jeres gæster kan nyde omgivelserne og bevæge sig rundt på dækket. Vi hjælper gerne med at sammensætte dagen med menuforslag og musik til at skabe feststemningen. Læs mere her.

Reception og sejltur
Hold reception ved kajen først og slut af med en skøn sejltur. Vi kan sejle med op til 46 gæster, langs nogle af Danmarks smukkeste kyster. Her kan I læne jer tilbage og nyde de dejlige indtryk fra dagen. Et eventyrligt punktum for en begivenhedsrig dag.

Chartering

Business events udover det sædvanlige

Firma events

Tag på sommerudflugt og oplev fællesskabet

Dining

Glæd jer til en eksklusiv smagsoplevelse på havet

Book Zar til kajs

Uanset om receptionen skal foregå langs kajen i Helsingør Havn eller på havet, kan vi sammensætte dagen som I ønsker det. Vi kan sejle med 46 gæster ombord. Hvis I vælger at være i havnen, er der plads til 100 gæster på dæk.

Book dit arrangement her

Kontakt Morten Elmbo på 20 98 33 11 eller send en mail

Kontakt:
HFH-GRUPPEN
Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
CVR 29 51 35 70


Skibet Zar er en del af Havreholm Slot og HFH gruppen.

Booking:
For booking eller yderligere information, kontakt Morten Elmbo, alle hverdage mellem 09.00-17.00.