Kontakt os på 20 98 33 11 eller send forespørgsel her

 

Business møde på havet

Hold jeres næste møde i unikke, historiske rammer på sejlskibet Zar. Lad havet, vinden og den åbne himmel være inspiration for et godt forretnings- eller kundemøde med plads til frit at lufte kreative tanker og visioner, i mere end én forstand.

At mødes på havet og sejle sammen ud på Øresund med Kronborg som kulisse, kombineret med eksklusiv dining og god service ombord, er den perfekte mulighed for et vellykket møde.

Uanset om det er strategi, ledelse eller kommunikation, der skal i fokus, er der tid og ro til fordybelse, imens skibet driver afsted for vindens kraft alene. Her kan nye tanker få frit spil, og visioner kan omdannes til handlingsplaner. M/S Zar er en ener på havet, og den perfekte ramme for jeres næste direktionsmøde.

Eksklusiv Dining
Få en smagsoplevelse ombord på Zar. Vi sørger for smagfuld catering, lige fra eksklusive gourmet menuer, til buffet eller let frokost – alt sammen menuer af høj kvalitet af sæsonens friske råvarer, leveret i samarbejde med vores catering partnere Cortsen Dining og Mundwerk. Vi tilpasser menuer, servering og sejlads efter jeres behov og ønsker. Se mere her.

Deltag aktivt
At føre et sejlskib er en opgave, der udfordrer den enkelte på både samarbejdsevne, kommunikation og ledelseskompetence. I kan frit vælge at deltage aktivt i sejladsen som gruppe, eller I kan læne jer tilbage og bare at nyde turen, og lade besætningen sejle skibet, og vores chefkok tilberede frokosten til jer. Mulighederne er mange. Vi hjælper jer gerne med at sammensætte et program for dagen.

Dining

Eksklusiv smagsoplevelse på havet

Om Zar

Danmarks største, privatejede tremastede skonnert

Kaptajn & crew

Erfaren og serviceminded besætning

Kaptajn & Crew

Erfaren og serviceminded besætning

Book Zar til kajs

Uanset om jeres møde skal foregå langs kajen i Helsingør Havn med Kronborg som kulisse, eller på havet, kan vi sammensætte dagen som I ønsker det. Vi kan sejle med 46 gæster ombord. Hvis I vælger at blive i havn, kan I være op til 100 personer på dæk. Vi henter jer naturligvis også gerne i en havn efter jeres ønske. Læs mere her om ideer til sejlture og afhentning.

Book dit arrangement her

Kontakt Morten Elmbo på 20 98 33 11 eller send en mail

Kontakt:
HFH-GRUPPEN
Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
CVR 29 51 35 70


Skibet Zar er en del af Havreholm Slot og HFH gruppen.

Booking:
For booking eller yderligere information, kontakt Morten Elmbo, alle hverdage mellem 09.00-17.00.