Kontakt os på 20 98 33 11 eller send forespørgsel her

 

Sommerudflugt på havet

Mærk historiens vingesus på Danmarks største, privatejede 3-mastede skonnert – en del af vores maritime, danske kulturarv. En ener på havet, og den perfekte ramme for jeres næste firma- eller kundearrangement.

At sejle ud med Zar på Øresund med Kronborg som kulisse, er storslået i sig selv. Med skibets enestående rammer, salon og vores solbeskinnede dæk er der plads til nye tanker og visioner, og mulighed for at være sammen under åben himmel med havet som inspiration.

Vores besætning med kaptajn Morten Elmbo ved roret er klar til at tage godt imod jer til jeres sommerudflugt, møde eller reception. Sejl med os ud på havet og oplev fællesskabet, når vi bogstavelig talt alle er i samme båd. Oplev de danske kyster fra søsiden, læn jer tilbage i de maritime traditioner og nyd en god frokost på havet.

Turen på havet
I kan deltage aktivt i en del af sejlsætningen og opleve, hvordan de storslåede sejl får skibet til at glide ubesværet igennem bølgen. Eller blot læne jer tilbage og nyde turen, frokosten og lade besætningen udføre det gamle håndværk i masterne, krydret med kaptajnens spændende historier og anekdoter om skibet. Mulighederne er mange. Vi hjælper jer gerne med at planlægge dagens program.

Eksklusiv Dining
Få en smagsoplevelse ombord på Zar.Vi sørger for delikat catering, lige fra eksklusive gourmet menuer, til buffet eller let frokost – alt sammen menuer af høj kvalitet af sæsonens friske råvarer, leveret i samarbejde med vores catering partnere Cortsen Dining og Mundwerk.Vi tilpasser menuer, servering og sejlads efter jeres ønsker, læs mere her

Dining

Eksklusiv smagsoplevelse på havet

Reception

Sejlture

...

Book Zar til kajs

Vi kan sejle ud med op til 46 gæster på dæk og kan have 40 spisende gæster i skibets store salon. Eller vi kan være op til 100 gæster på dæk, til bl.a. reception og PR-events, hvor skibet bliver langs kaj i Helsingør Havn, med Kronborg som den perfekte kulisse.

Book dit arrangement her

Kontakt Morten Elmbo på 20 98 33 11 eller send en mail

Kontakt:
HFH-GRUPPEN
Klosterrisvej 4
3100 Hornbæk
CVR 29 51 35 70


Skibet Zar er en del af Havreholm Slot og HFH gruppen.

Booking:
For booking eller yderligere information, kontakt Morten Elmbo, alle hverdage mellem 09.00-17.00.